Turboahtimet valtuutetusta

myynti- ja huoltopisteestä

FIN-turbo Oy toimii kaikkien alkuperäisten turboahdin maahantuojien ja valmistajien valtuutettuna myyntipisteenä. Toimimme ainoana täydenpalvelun talona Kuopion ja Pohjois-Savon alueella.

Pidämme uusia turboahtimia hyllytavarana ja mitä ei varastosta löydy, sen voimme tehdä itse. Pystymme toimittamaan uuden turbon, korjatun tai vaihtoahtimen nopeasti jopa seuraavaksi päiväksi suoratoimituksella ympäri Suomea.

FIN-turbo Oy hoitaa ammattitaidolla myös turboahtimien asennuksen ja huollon. Lue lisää turbon asennus- ja huoltopalveluista. Turbon asennus- ja vaihtopalvelujen ohella meiltä hoituu myös mm. suuremmat moottorihuollot ja vikadiagnoosin tekeminen kaikkiin autoihin.


Turboahtimen osto ja huolto – Näin valitset hyvän ahtimen

  • Kun hankit uuden turboahtimen, varmista aina kuka sen on tuonut maahan ja kuka myöntää sille takuun. Jos vahinko sattuu, saat täyden tehdastakuun ja siihen sisältyvän avun vain siinä tapauksessa, että ahtimesi on tuotu virallisesti maahan.
  • Superhalpa voi usein muuttua ekstrakalliiksi. Valmistajatehtaiden takuuehtoihin saattaa sisältyä rajoituksia, jotka aiheuttavat esimerkiksi takuun raukeamisen, jos turboahdin on huollettu tai korjattu valmistajan antamien ohjeiden vastaisesti. Kun turbon korjaus on ajankohtaista, kannattaakin aina kääntyä virallisen maahantuojan puoleen.
  • Maahantuoja myöntää 5 vuoden takuun kaikille maahantuomilleen uusille henkilöautojen turboahtimille.
  • FIN-turbo Oy on tunnettujen turboahdinmerkkien, kuten Garrett, Holset, Mitsubishi, IHI ja BW/KKK, virallinen jälleenmyyjä.
  • Etenkin kun kyseessä on uusi raskaan kaluston turboahdin tai turbohuolto, on FIN-turbo varma valinta, sillä yritys on tehtaiden ja maahantuojan virallinen edustaja.
Audi turbo

Mikä on turboahdin?

Turboahdin on toisin sanoen pakokaasuahdin, joka hyödyntää pakokaasun virtausenergiaa ja lisää moottorin tehoa. Turboahtimen tehtävä on kasvattaa moottorin tehoa, joka tapahtuu kompressoimalla ilmaa turbiiniakselin avulla moottoriin.

Lisätietoja turbon toiminnasta