Turbohuollot ja turbojen myynti

Paljon ajettu tai kulunut turboahdin tulee huoltaa, jotta ajoneuvo toimii oikein. Kulunut turboahdin nostaa polttoaineenkulutusta ja voi pahimmassa tapauksessa johtaa jopa moottorivaurioon. Usein ennakoiva huolto on taloudellisempi vaihtoehto kuin korjaus tai kokonaan uusi ahdin.

Huollamme ja asennamme ahtimet Kuopion ja Joensuun toimipisteillä sekä otamme niitä vastaa suoraan Matkahuollon tai Postin kautta.

Turbohuolto hinta

Turboahtimien myynti

Toimimme kaikkien turbomerkkien maahantuojien ja valmistajien valtuutettuna myyntipisteenä. Mitä ei varastosta löydy – sen voimme valmistaa itse.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous
Turbon huolto

Henkilöautojen turbohuolto

Turbon huolto henkilöautoon alkaen 380e. Sisältäen korjaussarjan, turbotyön ja vuoden takuun! Määritämme tarkemmin kustannusarvion turbon tarkastuksen jälkeen.

Jos vanhaan turboon ei valmisteta enää kyseistä osaa, teemme puuttuvan osan itse tai korvaamme sen toisen tyyppimallin osalla.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Honeywell turboahdin

Raskaan kaluston turbohuolto

Fin-Turbo Oy huoltaa myös raskaan kaluston turboahtimet. Ennakoiva turbohuolto pitää kaluston hankkeessa. Usein kalliimpikin turbohuolto kannattaa tehdä, mikäli uus ahdin on poikkeuksellisen kallis tai hankalasti saatavilla.

Ymmärrämme myös, että mitä pidempään kalusto on varikolla, sitä enemmän sen tuottavuus kärsii. Pyrimme huoltamaan ahtimet mahdollisimman nopeasti, mikäli huollolle on varattu aika etukäteen.

Aikaa huoltoon yleensä kuluu 4-5 h. Kiireellisissä tapauksissa, ilman varattua aikaa huolto onnistuu tapauskohtaisesti jopa noin yhden työpäivän aikana.

Lue lisää Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Scania turbohuolto