Tuottavia kilometrejä – palvelut raskaalle kalustolle

Fin-Turbo Oy huoltaa myös raskaan kaluston turbot. Ennakoiva turbohuolto pitää kaluston hankkeessa. Mitä pidempään kalusto on varikolla, sitä enemmän sen tuottavuus kärsii.

Ahtimen korjausta ei kannata siirtää viime tippaan, vaan ahdin kannattaa huoltaa heti, kun alkavia vikoja on huomattavissa. Tällaisia oireita ovat esim. ahtimen muuttunut ääni, öljynkulutus, huono vetävyys tai vetoalueen siirtyminen ylemmille kierroksille.

Pyrimme huoltamaan ahtimet mahdollisemman nopeasti, mikäli huollolle on varattu aika etukäteen.

Aikaa huoltoon kuluu yleensä 4–5 h.Kiireellisissä tapauksissa, ilman varattua aikaa huolto onnistuu tapauskohtaisesti jopa noin yhden työpäivän aikana.

Yrityksemme tasapainotuspenkit ja työmenetelmät pystyvät erittäin korkeaan lopputulokseen ammattitaitoisen henkilöstön avulla.

Turbohuolto on taloudellinen vaihtoehto, jos turbo on kunnoltaan kohtuullisen hyvä. Usein kalliimpikin huolto kannattaa tehdä, mikäli uusi ahdin on poikkeuksellisen kallis tai hankalasti saatavilla.

Raskaan kaluston uudet ja vaihtoahtimet


Fin-Turbo Oy on tehtaiden ja maahantuojan virallinen edustaja kaiken merkkisille ahtimille, joita raskaassa kalustossa käytetään. Meiltä hoituu esimerkiksi turbon huollot ja asennukset kuorma autoihin.

Toimitamme uudet myös raskaan kaluston turboahtimet merkistä riippumatta 1–3 pv sisään, joista useimmat ehtivät jo seuraavaksi päiväksi tilauksesta suoraan asiakkaalle asti. Tarvittaessa ahdin on toimitettavissa myös lauantaiksi.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Niko Turunen

+358 40 500 6598